دوشنبه ۱۶ مهر ۰۳

آرشیو شهریور ماه 1403

در باره محصولات اینترنتی

خرید مبدل دی سی به دی سی

۲ بازديد

مبدل دی سی به دی سی یک نوع مبدل است که از آن برای تبدیل کردن جریان DC یک منبع از یک سطح ولتاژ به سطح ولتاژی دیگر استفاده می شود. ولتاژ خروجی از مبدل DC به DC می تواند از ولتاژ ورودی به آن بیشتر یا کمتر باشد. برای تبدیل کردن جریان متناوب به جریان مستقیم باید از مبدل های AC-DC یا یکسوساز‌ها استفاده کنیم. برای تبدیل کردن جریان مستقیم به جریان متناوب نیز باید از مبدل های DC-AC یا اینورترها استفاده کنیم.

خرید مبدل دی سی به دی سی اغلب برای استفاده از آن در منابع تغذیه سوئیچینگ و موتورهای DC انجام می شود. کاربرد مبدل های دی سی به دی سی به این گونه است که جریان رگولاته ‌نشده ‌ای از یک یکسوساز وارد مدار می ‌شود و توسط مبدل DC به DC به سطح ولتاژ دلخواه تغییر داده می شود. معمولا در مدارهای منبع تغذیه سوئیچینگ از انواع مبدل DC TO DC به همراه یک ترانسفورماتور ایزولاسیون استفاده می ‌شود. برای خرید مبدل دی سی به دی سی به سایت ریز موج الکترونیک رسام مراجعه کنید. 

مبدل های دی سی به دی سی در انواع گوناگونی تولید و در بازار عرضه شده اند. در هنگام خرید مبدل DC به DC باید به این نکته توجه داشته باشید که کدام نوع از این مبدل ها برای هدف و کاربرد مد نظر شما مناسب است. قابل ذکر است که انواع مبدل DC TO DC همگی بر پایه مدار مبدل باک و مبدل بوست می باشند. در واقع سایر مدارها ترکیبی از این دو مدار هستند. برخی از انواع مبدل های دی سی به دی سی عبارتند از :

  • مبدل باک (buck converter) یا مبدل دی سی به دی سی کاهنده : این نوع مبدل ولتاژ dc را کاهش می ‌دهد و نسبت تبدیل آن M(D)=D است.
  • مبدل بوست (Boost converter) یا مبدل دی سی به دی سی افزاینده : در این نوع از مبدل ها ولتاژ خروجی V تولید شده که اندازه آن بزرگتر از ولتاژ ورودی Vg است. نسبت تبدیل مبدل بوست ( M(D)=1/(1−D می باشد. در مبدل دی سی به دی سی افزاینده نسبت به مبدل کاهنده، جای سوئیچ و سلف آن عوض شده است.
  • مبدل باک- بوست (buck‐boost converter) یا مبدل دی سی به دی سی افزاینده – کاهنده : در این نوع از مبدل ها سوئیچ، به صورت متناوب سلف را بین ولتاژ ورودی و ولتاژ خروجی قرار می ‌دهد. نسبت تبدیل در مبدل های باک- بوست M(D)=−D/(1−D)  می باشد. با استفاده از این نوع مبدل ها می توانیم پلاریته ولتاژ را معکوس کرده و اندازه آن را کاهش یا افزایش دهیم.
  • مبدل کاک (یا چوک) (Cuk converter) : در این نوع از مبدل ها دو سلف وجود دارد که با ورودی و خروجی مدار سری هستند. با استفاده از این مبدل ها می توانیم پلاریته ولتاژ را تغییر داده و آن را کاهش یا افزایش دهیم. نسبت تبدیل در این نوع مبدل ها نیز M(D)=−D/(1−D)  است. شبکه کلید در مبدل های چوک، به صورت تناوبی خازن را در مسیر سلف ‌های خروجی و ورودی قرار می‌ دهد.
  • مبدل دی سی به دی سی سپیک ( تمام پل) (single‐ended primary inductance converter) یا SEPIC : در این نوع از مبدل ها نسبت تبدیل M(D)=D/(1−D)  است. مبدل سپیک توانایی تغییر پلاریته را ندارد اما می تواند ولتاژ را کاهش یا افزایش دهد.

کارتن سازی

۲ بازديد

کارتن ‌سازی در هشتگرد ، از کاغذ مقوا به عنوان ماده اصلی استفاده می‌ شود که از ترکیب لایه ‌های مختلف کاغذ با روکش ‌های متنوع به ‌دست می ‌آید. مزایای استفاده از کارتن های تولیدی شرکت کارتنسازی در هشتگرد با عنوان بسته بندی های سبک ، پر تحمل و مقاوم در برابر فشار و ضربه، قیمت مناسب نسبت به سایر مواد به گزینه ‌ای مناسب در صنعت بسته ‌بندی تبدیل شده است.

صنعت کارتن ‌سازی در هشتگرد در بخش‌ های مختلفی مانند بسته بندی انواع صنعت غذایی، الکترونیک، لوازم خانگی و حمل‌ ونقل با کارتن های مختلف در حال فعالیت است. همچنین، یکی از اهداف این مجموعه، بهبود فرآیندها و استفاده از مواد بازیافتی و تلاش ‌هایی است که به ‌منظور حفظ محیط زیست انجام می ‌شود.

این کارخانه کارتن سازی در کرج، نه‌ تنها به بهبود کیفیت و امنیت محصولات در طول حمل ‌ونقل کمک می ‌کند، بلکه نقش مهمی در ایجاد شغل و توسعه اقتصادی نیز دارد. با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی از مجموعه کارتن سازی گلبرگ باکس در اختیارتان قرار دهیم.

– سفارش کارتن بسته بندی در کرج به صورت آنلاین و تلفنی

– سفارش کارتن بسته بندی در تهران به صورت آنلاین و تلفنی

– تولید کارتن بسته بندی

– چاپ کارتن صنعتی

– چاپ و تولید کارتن لمینتی

– تولید کارتن بسته بندی میوه صادراتی