دوشنبه ۰۸ مرداد ۰۳ ۰۹:۴۱ ۴ بازديد
قهوه، نوشیدنی دمکردنی است که از دانههای قهوه بو داده (رُست شده) تهیه شده است. دانههای قهوه را نیز از گیاه آن بدست میآورند که بیشتر در آفریقا و آسیا استفاده میشد و اولین بار در اتیوپی کِشت شد. البته امروز کشورهای زیادی هستند که در کشت این دانه نقش دارند و ازجمله آنها میتوان به برزیل به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان آن اشاره کرد.
قهوه عربیکا معمولترین دانه قهوه است و بسیاری از افراد، قهوه عربیکا را به دلیل عطر و طعم آن میپسندند. دانه قهوه عربیکا قبل از رُست شدن، بویی مانند بلوبری دارد و بعد از رُست شدن، بویی شیرین و میوهای خواهد داشت.
نکته جالب توجه راجع به قهوه عربیکا، کافئین کمتر آن نسبت به روبوستا است. بنابراین اگر قهوه را برای کافئین آن تهیه میکنید باید این نکته را در نظر بگیرید که با وجود محبوبیت قهوه عربیکا، کافئین آن نسبت به روبوستا کمتر است. برای خرید قهوه به فروشگاه coffee store مراجعه کنید.
- ۰ ۰
- ۰ نظر